• >
  • 2 ADET Türkçe LAPTOP KLAVYE ETİKETİ (2,50 YTL KARGO!)
Mükemmel
0 %
Çok İyi (1)
100 %
İyi
0 %
Fena Değil
0 %
Çok Kötü
0 %
Ortalama Puan
4
  • 30.01.2014 15:40
ckayax 57 sipariş | 28 yorum | Yorum Detay elinizin altında bulunsun gün gelir lazım olur
  • 01.11.2010 09:46
bodoslama 34 sipariş | 14 yorum | Yorum Detay 15 LİRAYA ALMIŞTIM İki yıl önce lazım olduğunda her yerde aramış bir türlü bulamamıştım. En son Şirinevler'de bir dükkandan 15 lira civarında bir paraya almıştım. (Sadece 1 tanesini)
  • 30.10.2010 14:47
raskolnikov 43 sipariş | 9 yorum | Yorum Detay beyaz karakter siyay klavye beyaz karakter kalmamış..tekrar temin edilebilirmi?
  • 30.10.2010 14:36
skorfish 29 sipariş | 13 yorum | Yorum Detay Uygun Fiyatlı Ürün Daha önceki satışta toplam 15 adet almıştım.Fiyatına göre uygun bir ürün.
  • 30.10.2010 10:49
bitenekadar.com 0 sipariş | 1984 yorum | Yorum Detay KLAVYE TUŞLARI Klavye etiketleri tek parça halinde değil, tek tek yapıştırılmaktadır. Bu yüzden resimde görülen sırlamanın bir önemi bulunmamaktadır.

Saygılarımızla
Bitenekadar.com
  • 30.10.2010 04:49
y@ydin 42 sipariş | 7 yorum | Yorum Detay KLAVYE TUŞLARI Bu resimde gösterilen Q klavye etiketinin tuşları çok tuhaf ben böyle tuş takımı görmedim. Ğ den sonra Ü harfi gelicegine Ç V gelmiş. 2 nasıl CTRL tuşu nasıl yanyana gelmiş, Shift enterın altında olur yanında. Böyle klavye var mı varsa ben hiç görmedim. Bilgisayar sınıfımda F klavyeler var öğrenciler çok zorlanıyor yazarken Q ile değiştirmek istiyordum ancak bu klavyelerdeki tuşların yerleri çok tuhaf ben bile anlamadım. Bir yetkili açıklama yaparsa çok sevinirim.
  • 20.11.2009 16:32
sofokles2000 34 sipariş | 2 yorum | Yorum Detay teşekkürler Talebime kulak verdiğiniz için teşekkürler. Hemen sipariş ettim.
  • 18.11.2009 13:06
erkamt 8 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay F siyah klavye beyaz harf... 6 farklı etiketten sadece benim almak istediğim tip tükenmiş... Pazartesi günü gördüm, ihmal ettim, keşke erken davransaymışım...
  • 18.11.2009 12:10
Swordma 13 sipariş | 299 yorum | Yorum Detay @ fiyat kaydı @ Türkçe Q ve F Laptop Klavye Etiketi
1,90 TL
+ 3,00 TL Kargo*
(KDV Dahil)

  • 18.11.2009 01:45
mcorco 30 sipariş | 27 yorum | Yorum Detay Çok kaliteli Daha önce kullandım kağıt değil plastik malzemeden. Nemden sudan etkilenmiyor belli bile olmuyor yoklukları varlıkları. Almanca harfler olan bi klavyeyı TR yapmak ve harfleri silinmiş bi klavyeyi düzeltmek icin kullandım inanın çok iyi. Mu fiyata kesinlikle ihtiyacı olan kaçırmasın. İstediğinizde çıkardığınızda lekede kalmıyor.
  • 16.11.2009 23:58
bitenekadar.com 0 sipariş | 1984 yorum | Yorum Detay Harfler Etiket üzerindeki harfler tek tek çıkmakta ve istediğiniz şekilde, istediğiniz yere yapıştırılabilmektedir. Birbirinden bağımsızdır.

Saygılarımızla
Bitenekadar.com
  • 16.11.2009 23:16
işbilen 37 sipariş | 5 yorum | Yorum Detay açıklama BK yöneticileri bu ürünle ilgili açıklama yapabilirler mi. tek tek mi kullanılıyor. bütün halde mi yapıştırılacak. deneme yapmışlar mı. örneğin benim acer marka (yurtdışından gelme) laptop uma uyar mı. alıp ta iaede etmek durumunda kalmayalım sonra.
  • 16.11.2009 17:47
salim89 18 sipariş | 14 yorum | Yorum Detay Kalite Daha once kullanip kalitesi hakkinda yorum yapabilecek var mi acaba?
  • 16.11.2009 15:57
ramkur42 10 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay tek tek Harfler tek tek yapıştırıyorsunuz.
  • 16.11.2009 15:57
sserdem 6 sipariş | 8 yorum | Yorum Detay tek tek yapıştırlır mantıklı olanı tek tek yapıştırılması . kalıp halinde yapışması için her üreticinin klavye kalıbına göre üretim gerekir ki maliyet ve uyumluluk sorunları artar.
  • 16.11.2009 15:39
alaca 9 sipariş | 18 yorum | Yorum Detay tek tek mi yapışıyor arkadaşlar harfleri tek tek mi yapıştırıyoruz yoksa kalıp gibi bir bütün mü? bilgisi olan kullanan yazarsa sevinirim.
  • 09.04.2009 19:00
umudovski 85 sipariş | 19 yorum | Yorum Detay Tam zamanında, mucize resmen! Almış olduğum dizüstü bilgisayar için F klavye stickerlarından arıyordum. Ve inanılmaz bir şey oldu bitenekadarda klavye stickerlarından gördüm. Üstelik fiyatı da inanılmaz güzel. Ben bunun bir benzerini bir tanıdığıma aldım ve 20 lira para ödedim. :) Burada çok ucuza almış oldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum, anlamıyorsunuz bile klavyenizde sticker olduğunu!.
  • 09.04.2009 15:40
tuncayalpay 8 sipariş | 92 yorum | Yorum Detay kamu hizmeti bu ürün bu fiyata tam kamu hizmeti olmuş. bu problemin çözümü için 20 ytl ödemeye hazır olan kişiler tanıyorum.
  • 09.04.2009 12:18
duuman 0 sipariş | 88 yorum | Yorum Detay 1 sene önce almıştım 1 sene önce verildiğinde almıştım bu ürünü. hala kullanıyorum ve hala silinmedi. ne yerinden çıktı. ne kabardı. sapasağlam duruyorlar. hatta her harfi yapıştırmadım. bazılarını yapıştırdım. hangisi etiket, hangisi gerçek tuş ben bile fark edemiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • 01.04.2008 11:14
oguzhan1981 0 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay ucuz evet arkadaşlar ucuz gerçekten.
  • 01.04.2008 11:13
serdalsahin61 14 sipariş | 9 yorum | Yorum Detay Geç kaldınız Yaa bu üründen bulacam diye göbeğim çatlamıştı.... O kadar aradım sonra da 7,5 ytl'ye kargosuyla birlikte 12 ytl'ye almıştım... Hem de sadece bir adet. Bu iki adet ve toplam 6,5 ytl.... Enayi yerine koydum şimdi kendimi... Dört katı kazık yemişim...
  • 01.04.2008 11:07
sezbar58 0 sipariş | 119 yorum | Yorum Detay BUNDA DA KARGO ???? Üründen fazla kargo tutarı, bunu engelleyebilir siniz bir ürün daha koyun yanına yada başka bir ürün alımıyla beraber gönderin. Gerçi ben oyle yaptım ama olmadı :(
  • 31.03.2008 22:00
bitenekadar.com 0 sipariş | 1984 yorum | Yorum Detay @NOSTRIBOX Ürün resimleri ürüne aittir. SHIFT tuşu genel klavye formatında 2 ayrı büyüklükte yeralmaktadır. Ayrıca karakter içermediğinden kaplama tuşun kullanılması isteğe bağlı olarak değişebir.
  • 31.03.2008 21:35
anlburak 2 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay 21 ledli kompakt ışık canavarı Tekrar tekrar yeniden istiyoruz bk. ben yine kaçırdım ya. çoğu arkadaşım almış benle beraber 3 5 arkadaşım var alamayan. sana güveniyoruz bk son kez lütfennnnnnnnnnn. duy sesimiziiiiiiiiiiiii
  • 31.03.2008 19:15
NOSTRIBOX 3 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay bitene kadar? benım laptop toshıba satellıte serisi benim klavyedeki shift ile resimdeki klavyedi shift farklı boyutta ürün resimdekinin aynısımıdır?
  • 31.03.2008 17:44
river2008 40 sipariş | 38 yorum | Yorum Detay ucuz arkadaş bir ay kadar önce tanesini 10 YTL ye almıştı,kaliteli ise çok uygun fiyat...
  • 31.03.2008 16:19
musyun 30 sipariş | 17 yorum | Yorum Detay Ahh kargo :) kargo ücreti üründen pahalı olunca kendimi kötü hissediyorum....şöyle büyük pahalı bir ürün olsada kargoya değse...:)
  • 31.03.2008 12:53
internetmanyagi 38 sipariş | 117 yorum | Yorum Detay al at kenara urunu ben aldim 2 set 4 tane. aslinda yillardir ingilizce klavye kullanirim. bu fiyata mecburen turkce klayyeye gecirecek bizi BK bu yastan sonra.

gercekten belese neredeyse, normal desktop klavyesine de olur zaten. illa herkese bir gun lazim olacak bisey.
  • 31.03.2008 12:41
yolgezer21 26 sipariş | 13 yorum | Yorum Detay Güzel Fırsat "unforgiven" GG deki kargo ücreti burdakinin iki katı ben GG den aynı ürünü aldım ve bana 12.5 ytl ye maloldu ve sadece 1 adetti bence ihtiyacınız olsada olmasada alın çünki kendi normal klavyenizdede yazılar silindiginde kullanabilirsiniz
  • 31.03.2008 12:17
unforgiven 64 sipariş | 32 yorum | Yorum Detay fiyat karşılaştırması http://urun.gittigidiyor.com/KALITELI-NOTEBOOK-KLAVYEETIKETI-turkce-F-GRI_W0QQidZZ6701684

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=9064622

0.4 YTL fark ile BK daha uygun gibi görünüyor :)
  • 31.03.2008 12:14
GeceKurdu 0 sipariş | 110 yorum | Yorum Detay Allah Razı Olsun A4 kağıdı fiyatına aylardır aradığım ürünü buldum. sağolasın BK