• >
  • Ahşap Raf: Çok Amaçlı Portatif (Ayakkabı saksı vb.)
Mükemmel (1)
50 %
Çok İyi
0 %
İyi (1)
50 %
Fena Değil
0 %
Çok Kötü
0 %
Ortalama Puan
4
  • 29.11.2014 17:44
yavuzyagli 55 sipariş | 7 yorum | Yorum Detay Balkonumda 4 yıldır kullanıyorum ciceklerimizi dizdik yerden tasarruf icin ideal
  • 14.07.2014 11:59
Cunda40 132 sipariş | 103 yorum | Yorum Detay ayakkabılar aradan hava aldığı için çok iyi
  • 20.10.2010 07:57
FYSUR 6 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay Hoş İlk satışa sunulduğu sıralarda almıştım. Montajı çok basit. Ben hol de ayakkabı ve terlik koymak için kullanıyorum. Daha ağır nesneler için denemeye korkuyorum açıkçası, çünkü pek dayanıklı görünmüyor. Malzemesi çok ince...
  • 07.09.2010 08:11
flwrgrl 9 sipariş | 6 yorum | Yorum Detay çok kullanışlı daha önce aldım ve ayakkabılık olarak kullanıyorum. hem şık hem kullanışlı. vernikleyebilir ya da boyayabilirsiniz. ben herhangi bir işlem yapmadım, resimdeki şeklinden daha turuncu gözüküyor, doğal şekli bile oldukça güzel.
  • 29.05.2010 09:38
ilkervarol 15 sipariş | 6 yorum | Yorum Detay guzel fiyatı uygun böyle bırşeyler aranıyordum valla kafamdaki projeye uyarsa muhteşem olur. bakalım.
  • 28.05.2010 14:45
flwrgrl 9 sipariş | 6 yorum | Yorum Detay Kullanışlı Kurulumu kolay, kullanışlı ve şık. Yalnız rengi resimlerdekinden daha turuncu, istenirse verniklenebilir ya da boyanabilir. Ben boyamaya verniklemeye üşendiğim için aldığım şekliyle kullanıyorum, hiç de fena durmuyor.
  • 05.05.2010 21:42
gkhnkoseoglu 6 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay tavsiye ederim 2 adet aldım ben de, birini ayakkabılık olarak birini de üzerine cam koyarak sehpa yaptım,çok şık, çok kullanışlı ve çok ucuz...
  • 05.05.2010 13:50
umudovski 85 sipariş | 19 yorum | Yorum Detay Ürünü aldık bakalım Ürünü aldık ama işlevsel olarak işimi görecek mi bilmiyorum yine de ahşap olması çok güzel bir özellik. Verniklendiğinde en güzel haline geçecektir bence. İkea'da oldukça pahalı bu ürünler.
  • 05.05.2010 13:48
FYSUR 6 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay Tavsiye Geçen gün ki satışından 1 tane almıştım.
Kolay monte ediliyor. Montajı 5 dk. bile sürmedi :)
Çok hafif ama sağlam.
Keşke farklı renkleri de olsaydı...
Tavsiye ederim.
  • 05.05.2010 12:36
theronin 61 sipariş | 5 yorum | Yorum Detay Balkona Bu üründen iki adet aldım. Balkona aynı bir hava kattı hemde yerden kazandım. Tavsiye ederim isterseniz vernikleyebiliyorsunuz.