• >
  • Çantada Taşınabilir Portatif Laptop Soğutucu
Çantada Taşınabilir Portatif Laptop Soğutucu
4,90 TL 0,00 TL | % -∞ Avantaj
Mükemmel (1)
100 %
Çok İyi
0 %
İyi
0 %
Fena Değil
0 %
Çok Kötü
0 %
Ortalama Puan
5
  • 19.01.2015 09:24
yucelcelik 136 sipariş | 201 yorum | Yorum Detay kaliteli ve kullanışlı bir ürün. tavsiye ederim.
  • 30.12.2011 10:51
fenerly87 9 sipariş | 2 yorum | Yorum Detay Hassas bir soğutucu 1 yıl kullandım, soğutma konusunda amatörce ancak netbooklarda yeterlidir. Dikkatli kullanılması gereken hassas bir üründür.
  • 03.08.2011 11:04
orchidem 37 sipariş | 26 yorum | Yorum Detay soğutma kalitesi orta seviyelerde ben aldım 1 aydır kullanıyorum. genel olarak fyat performansı normal diyebiliriz ama ağır bir laptopunuz varsa üzerine fazla baskı yaptığında fanlar ses yapıyor ve kendi dairesinde sürtüyor. yalnızca masa vs. sert zemin için uygun alacak olanların bilgisine...
  • 18.07.2011 01:10
CezzarAn 24 sipariş | 23 yorum | Yorum Detay ? Soğutma işlemi çok etkili mi?
Bir de resimde fanların boyutu küçük duruyor gibi, benm makinenin altında her yer ısınıyor nerdeyse,,
  • 15.07.2011 20:23
RİMUJİN 11 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay iki yönlü Hangi tarafını çevirirsen ona göre görev yapar. İster havayı içeri ver, ister içerdeki havayı dışarı at. İki taraflı kullanılabilecek şekilde yapılmış.
  • 15.07.2011 19:47
CKARAKUŞ 7 sipariş | 2 yorum | Yorum Detay NASIL ÇALIŞIYOR ? Bu alet sıcağı dışarı atacak şekilde mi çalışıyor yoksa laptopa doğru hava verecek şekilde mi çalışıyor ? Cevaplayan olursa sevinirim , teşekkürler...
  • 15.07.2011 09:25
RİMUJİN 11 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay Bu fiyata yarısını bile vermezler. Çok uygun fiyata işe yarar bir cihaz. benzerleri piyasada daha pahalı. Ben yeşil olanını tercih ettim; yeşil netbookumla çok uyumlu oldu. İlk geldiğinde kabloları fanlara sürtüyordu ama bir japon yapıştırıcısıyla sorun halloldu. Ses seviyesi idare eder. Hatta bana sol fan gerekli olduğu için sağdakini iptal ettin ve daha sessiz oldu.
  • 10.02.2011 21:27
Ahfa 17 sipariş | 3 yorum | Yorum Detay soğutucu Geçen satışta bir tane aldım. Çok kullanışlı ve pratik. Tavsiye edebileceğim bir ürün.