• >
  • İnanılmaz 3D Puzzle! (Hummer-Big Ben-Tower Bridge-3 Model)
Mükemmel (2)
67 %
Çok İyi (1)
33 %
İyi
0 %
Fena Değil
0 %
Çok Kötü
0 %
Ortalama Puan
5
  • 24.06.2014 14:23
NeoTin 8 sipariş | 5 yorum | Yorum Detay Kaliteli yapmışlar öneririm
  • 14.01.2014 12:02
ukalkin 2 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay güzel kalitteli bir ürün
  • 16.08.2013 12:38
ekcako 7 sipariş | 7 yorum | Yorum Detay Mimari maketler güzel vakit geçirmek için ideal
  • 11.04.2012 12:06
mbuyuktepe 5 sipariş | 2 yorum | Yorum Detay tower bridge talep stoklara girdiğinde haberdar olmak istiyorum
  • 21.03.2012 00:47
serkan_kara87 9 sipariş | 2 yorum | Yorum Detay Gelsiiinnn tower bridge gelmedi mi hala? :(((((
  • 17.03.2012 00:15
guardians 8 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay tower bridge TOWER BRİDGE İSTİYORUM NE ZAMAN GELICEK NE OLUR GETIRIN BUNU TOWER BRİDGE İSTİYORUZ...!!!!
  • 08.03.2012 18:06
wyzab 64 sipariş | 11 yorum | Yorum Detay tower Tower Bridge i tekrar getirmeniz mümkün mü?
  • 22.02.2012 01:09
mustika44 54 sipariş | 7 yorum | Yorum Detay Tower Bridge Tower Bridge stoklarınızda olduğunda almak istiyorum.
Gelince haber verin lütfen.
  • 21.02.2012 21:37
ceysuhan 68 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay talep Tower bridge tekrar ne zaman stoklarınıza girecek acaba?
  • 07.02.2012 15:45
cem73 17 sipariş | 3 yorum | Yorum Detay tower bridge şu an stoklarda yok. ekleme imkanınız var mı?
  • 06.02.2012 10:25
pharook 4 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay stok Tower bridge gelmeyecek mi acaba?
  • 29.01.2012 18:38
guest1_h1201282146 0 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay Tower Bridge Tower Bridge ne zaman stoklara girer acaba ?
  • 28.12.2011 18:38
tunc_alp 4 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay tower bridge tower bridge gelince haber verme sansınız varmı acaba
  • 18.11.2011 13:49
ohafelanoldum 33 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay tower bridge yine mi kaçırdım towerr bridge? ya da sadece big ben gelmiş.. tower bridge rica ediyorum tekrar..
  • 17.11.2011 19:09
ohafelanoldum 33 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay yine bitmiş tower bridge ve big ben istiyorum. tekrar stoklara gelir mi acaba
  • 17.11.2011 00:45
hasansiverek 19 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay Tower Bridge istiyorum. Lütfen bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • 14.11.2011 15:10
erkin2503 43 sipariş | 8 yorum | Yorum Detay güzel tover bridge ve big ben i almıştım baya güzel eğlenceli oluyor. diğer yapıların büyük modellerini bekliyorum almak için.
  • 13.11.2011 23:54
pcpckolik 30 sipariş | 2 yorum | Yorum Detay tower bridge tower bridge tekrar satışa çıkabilir mi acaba ?
  • 13.11.2011 15:23
cornelya 22 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay istek Tower Bridge ben de istiyorum,gelince lütfen haber verin.Teşekkürler.
  • 11.11.2011 22:45
bsrn 2 sipariş | 2 yorum | Yorum Detay talep tower bridge ve big ben gelecek mi? geldiğinde bilgilendirilmek istiyorum.
  • 10.11.2011 19:41
hayrunnisannn 22 sipariş | 2 yorum | Yorum Detay tower bridge ben de Tower Bridge istiyorum. Ayrıca bu talebimin iki saat sonra karşılık bulan mail gibi hemen karşılık bulmasını da istiyorum.
  • 10.11.2011 15:53
GoKTWo 12 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay Bu ne hız ne kule köprüsü kalmış ne bigben kalmış :(((
  • 05.11.2011 22:56
taner2361 4 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay TOWER BRİDGEEE tower bridge eklerseniz almak istiyorum hemen
  • 01.11.2011 15:11
emreydag 18 sipariş | 5 yorum | Yorum Detay TOWER BRİDGE STOKLARINIZI GÜNCELLEYEBİLİRSENİZ TOWER BRİDGE ALMAK İSTİYORUZ. TEŞEKKÜRLER
  • 31.10.2011 20:49
emreydag 18 sipariş | 5 yorum | Yorum Detay tower bridge tower bridge tekrar eklenme şansı varmı? eklenirse çok sewinirim
  • 31.10.2011 13:36
butolyun 40 sipariş | 19 yorum | Yorum Detay dekoratif süper tower bridge puzzle'ı tamamladım, süper görünüyor evimin baş köşesine koydum..ayrıca çok kaliteli ve sağlam malzeme, yırtılmaya deformeye karşı dayanıklı. güzel bir aktivite oldu benim için.
  • 31.10.2011 09:00
bitenekadar.com 0 sipariş | 1984 yorum | Yorum Detay İnanılmaz 3D Puzzle! (Hummer-Big Ben-Tower Bridge-4 Model) İnanılmaz 3D Puzzle! (Hummer-Big Ben-Tower Bridge-4 Model), yapboz şeklinde oluşmaktadır.

Saygılarımızla,
Bitenekadar.com
  • 30.10.2011 23:04
Quantum_ 9 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay towerr tower bridge istiyoruuzz. Gelme şansı yok mu
  • 30.10.2011 15:12
ERCAN09TR 23 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay ürün bilgisi bu ürün yap-boz tarzında parçalardan mı oluşuyor yoksa kartondan kes yapıştır tarzı mı? teşekkürler.
  • 29.10.2011 23:07
murtis707 141 sipariş | 47 yorum | Yorum Detay hem eğlenceli hem de dekoratif çok eğlenerek yaptım gerçekten.kaliteli malzemeden yapılmış olduğu için en az resimlerde göründüğü kadar güzel oluyor.dekorasyon amaçlı da kullanılabilir.big ben i de alacağım hemen.daha fazla çeşit bina puzzle ı olursa çok iyi olur.
  • 26.10.2011 16:06
butolyun 40 sipariş | 19 yorum | Yorum Detay teşekkürler BK Girdiğim yorumdan sadece 2 saat sonra ürün stoklarını güncellediniz ve ben de Tower Bridge puzzle'ı hemen aldım. Gösterdiğiniz ilgi ve değere teşekkür ederim BK çalışanları.
  • 26.10.2011 13:55
butolyun 40 sipariş | 19 yorum | Yorum Detay tower bridge tower bridge ne çabuk tükendi. Tekrar gelme şansı var mı acaba?
  • 02.08.2010 14:13
LaryBird 0 sipariş | 2915 yorum | Yorum Detay Fiyat 20.06 TL
http://www.oyuncakalsak.com/catinfo.asp?slmt=1&mrk=&cid=886
  • 28.06.2010 12:46
LaryBird 0 sipariş | 2915 yorum | Yorum Detay Fiyat 35.40 TL
http://www.oyuncakalsak.com/catinfo.asp?slmt=1&mrk=&cid=886
  • 18.05.2010 21:33
saltikli 34 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay OĞLUM VE BEN GÜZEL BİR DENEYİM OLACAK. OĞLUMLA HOŞ VAKİT GEÇİRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM.
  • 18.05.2010 12:06
LaryBird 0 sipariş | 2915 yorum | Yorum Detay Fiyat 35.40 TL
http://www.oyuncakalsak.com/catinfo.asp?slmt=1&mrk=&cid=886