• >
  • IOMEGA DVD+R & -R 1X50-50 Adet (Kutulu) (Stok Temizleme Günü)
  • 06.01.2009 14:27
cmi1987 70 sipariş | 154 yorum | Yorum Detay 150 saatlik ışıldak BK ben kaçırmışım o muhteşem 6 gün yanan ışıldağı sınavım vardı (Final) lütfen bi daha sat ya da el altından bi tane gönder bana çaktırma shhhh :)
  • 06.01.2009 14:25
Math77 74 sipariş | 37 yorum | Yorum Detay PCI USB ÇOKLAYICI İSTİYORUM BK !!! Lütfen şu usb çoklayıcılardan verin.Pc de usb kalmadı.Harici takınca 2.5' hdd yi external tv kartını filan kaldırmıyor.O yüzden bana anakarta takılanlardan lazım.
  • 06.01.2009 14:25
DrGenco 18 sipariş | 20 yorum | Yorum Detay Bufffffffffffffffff @BaD_SeCToR
Iomega DVD kullanıyorum ve DVDlerinde hiçbir sorun yaşamadım. Aynı marka CDlerden ise memnun dedğilim.

Buff
Buff
Buff
Buff
Buff
Buff....
  • 06.01.2009 14:24
allyaydogan 9 sipariş | 6 yorum | Yorum Detay Bad Sector Bad Sector arkadaşım ben sürekli bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim...
  • 06.01.2009 14:23
fatosozay 33 sipariş | 3 yorum | Yorum Detay çanta ben çantayı kaçırdım bugün iş yoğunluğu arasında acaba tekrar satışa sunulabilrmi??
  • 06.01.2009 14:23
allyaydogan 9 sipariş | 6 yorum | Yorum Detay ... Her zaman IOmega kullanıyorum ve 50lik kutuyu 14 liraya falan alıyorum...
  • 06.01.2009 14:22
gokalpbudak 5 sipariş | 12 yorum | Yorum Detay şarj aleti 4 ocakta satılan şarj aletinin tekrar satılmasını istiyorum
  • 06.01.2009 14:21
soliman 15 sipariş | 12 yorum | Yorum Detay ahtapot04 USB cardreader wrinter ahtapot04 USB cardreader wrinter istiyoruz umarım ürün vardır BK.
  • 06.01.2009 14:21
BaD_SeCToR 13 sipariş | 16 yorum | Yorum Detay ? arkadaşlar bu markayı kullanan var mı aranızda