• >
  • Porsche Carrera GT
Porsche Carrera GT
16,90 TL 0,00 TL | % -∞ Avantaj
  • 22.10.2007 04:29
radikal 27 sipariş | 54 yorum | Yorum Detay çok güzel bir ürün aldım tebrikler
  • 20.10.2007 23:58
joint38 107 sipariş | 65 yorum | Yorum Detay bitirdigim isler niye hala 1 gorunuyor, arabam kargoya verildikten sonra mi 2 ye cikacak? bitirdigim isler niye hala 1 gorunuyor, arabam kargoya verildikten sonra mi 2 ye cikacak?
  • 20.10.2007 23:56
joint38 107 sipariş | 65 yorum | Yorum Detay nefertitinin hatrina aldim! nefertitinin hatri icin bu arabayi da aldim ona gore. nefertiti talebimi bir kere daha nazar-i tikkatinize sunuyorum.
  • 20.10.2007 23:39
joint38 107 sipariş | 65 yorum | Yorum Detay kim bu papirus delisi demeyin ama!! arkdaslar kizacak ama bu papiruslere ne oldu bitti mi? ben daha once aldim cok guzeller de, bana nefertiti resmi olani lazim. kahireden heykelini aldiydim, ama papirusu de cok fantastiktir eminim. var da vermiyorsaniz ayip oluyor ona gore, nefertiti kim kardesin diyenler de artik google bakacak! nefertiti yazip entere bazmaniz yeter.
  • 20.10.2007 23:31
internetmanyagi 38 sipariş | 117 yorum | Yorum Detay cd'lerim kaldi acikta, gariban. urun meraklisina yarar iyi hos (en azindan dandik cin mali taklit degil) ama avek cd ligin cok alanindan var mi? onu sorduk bir ses cikmadi. cok magdur durumdayim lutfen yapin bi guzelllik. soyle sik, guzel, cok cd alan uygun fiyata tabiii. ben bu divxleri torunlarima miras birakacam. oyle guzel bir urun bekliyom. ha gayret bk.
  • 19.10.2007 13:18
Math77 74 sipariş | 37 yorum | Yorum Detay Buldum , fiyat olarak iyi sayılır. http://www.binbirmarka.com/pinfo.asp?pid=336&cat=53&cidi=53,38,36&cid=53
  • 19.10.2007 13:09
Math77 74 sipariş | 37 yorum | Yorum Detay Aldım bakalım İnşallah kaliteli birşeydir.1:24 diyor.Doğruysa çok pahalı 1:24 ölçekli model arabalar.CARARAMA ise 1:18 leri 138 ytl ye satılıyor.Fakat 1:24 ölçeklisini görmedim google dan araştırdım.
  • 19.10.2007 12:59
Math77 74 sipariş | 37 yorum | Yorum Detay Masaüstü fotoğrafım :) 2004 te Autoshow fuarında fotoğrafını çekmiştim.Hergün ona bakıyorum :) Ama NFS oyunlarında lamborgini tercihim :)
  • 19.10.2007 12:13
ufukisler 50 sipariş | 16 yorum | Yorum Detay umarım metaldir.. ürünü aldım; umarım güzeldir; resimlerde pek kaliteli gözükmüyor.