• >
  • Tüm Ipod ve Mp3 Çalarlar ve tüm diğer USB den çalışan-şarj olan cihazlar için 220 V Adaptör!
  • 30.06.2008 10:57
karasan 0 sipariş | 48 yorum | Yorum Detay Vision:m'i şarj etmiyor. Geçen satıldığında almıştım, maalesef şarj etmiyor, prize takıldığında, sadece zen'in tepesindeki açma kapama butonunun mavi ışığı yanıyor ama kesinlikle şarj etmiyor haberiniz olsun.
  • 30.06.2008 09:57
tj2master 18 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay Creative Zen Vision:M Arkadaşlar bu aleti Creative Zen Vision:M ile kullanan oldu mu? Çalışıyorsa hemen alacağım da.
  • 30.06.2008 09:56
bluemavi 36 sipariş | 30 yorum | Yorum Detay ben de aldım fiyat güzel... bakalım nasıl çıkacak
  • 30.06.2008 09:06
Hypernett 2 sipariş | 83 yorum | Yorum Detay yetersiz akım Verdiği akım düşük. usb standartları 500mA e kadar desteklenmesini öngörür.
bu adaptör blackberry cihazları şarj etmiyor. ya da ben pili bitmiş blackberry pearl i şarj ettiremedim. ( motorola şarj cihazı aldırıp şarj ettirebildim.)
ekleme: yada verdiği voltaj 6,2 olduğu için bazı cihazlar yüksek miş algılayıp şarja geçmek istemiyor.
  • 30.06.2008 08:10
murat811 0 sipariş | 9 yorum | Yorum Detay P990i yi şarj etmiyor Bir önceki satışa sunulduğunda almıştım. SonyEricsson P990i yi şarj etmiyor. Bu nedenle ben kullanamıyorum. Blackberry ve PDA de sorun olmuyor.
  • 30.06.2008 00:55
consumer13 14 sipariş | 7 yorum | Yorum Detay Notebook soğutucu isteriz!!! BK bi daha versen notebook soğutucu söz 2 tane alacam. ilk verdiğinde notebook um yoktu :)...
  • 30.06.2008 00:18
radikal 27 sipariş | 54 yorum | Yorum Detay detaylara dikkat nazar boncuğu ve şarkı ismi cuk oturmuş,adaptör de sudan ucuz.
  • 30.06.2008 00:04
soundchaser 32 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay iloveBk Şarkı gerçekten güzelmiş ben de dinlemek istiyorum =)

Bu arada bu cihazı kullananlara sorum olacak, şarj ederken ısınma sorunu filan mevcut mu? Sonra kaliteli mp3 çalarlarımıza zarar gelmesin.

Diye sormuşken "facebook'a karşı olan arkadaşımızın" postu yardımcı oldu =)

"urun cok kaliteli olmasa da fazla isinmadan calisan duzgun bir cihaz. bu fiyatlara her eve lazim. "
  • 29.06.2008 23:34
cengiztuna 25 sipariş | 5 yorum | Yorum Detay I love bitenekadar by Frank sinatra Bu şarkıyı da istiyoruz BK

Ayrıca dizüstü soğutucularından tekrar sunarsanız mükemmel olacak,
makinalar yanmak üzere
  • 29.06.2008 22:55
TheGuardian 7 sipariş | 17 yorum | Yorum Detay Harika Harika bir cihaz, USB kullukle almistim, cok pratik ve islevsel. Fiyati da cok uygun, kacirmayin..
  • 29.06.2008 21:58
acayan 107 sipariş | 72 yorum | Yorum Detay @Nikolatesla Bence 3 ytllik şeyle iphone'ni tehlikeye atma dostum riskli olabilir :|
  • 29.06.2008 21:40
Swordma 13 sipariş | 299 yorum | Yorum Detay İstek ve Talep 3 Fanlı Laptop Soğutucu ve
Tek Kalem Pille Cep Telefonu Acil Şarj Cihazı

Bu ürünlerin tekrar satılmasını istiyorum BK ürünlerin 1 gün kalması şart değil
gelen mailden sonra 1 saat kalsa yeterli işi bitirmek için.. teşekkürler.
  • 29.06.2008 15:00
peykani 0 sipariş | 11 yorum | Yorum Detay cowon f2 mp3çalar şarj oluyormu bu alet ile cowon f2 mp3 şarj oluyor mu, oluyorsa bende almayı düşünüyorum da
  • 29.06.2008 14:09
facebookahayir 0 sipariş | 259 yorum | Yorum Detay ipod ben de almistim, ipodlardi sorunsuz sarj ediyor, bk dan aldigim rexpo laptop sogutucusunu da tikir tikir calistiriyor. 3 ytl ye boyle urun nasil veriyorlar anlamkta zorlaniorum.

icinden iki tane de farkli uclu usb kablo cikiyor. normal sartlarda ipodlarin kendi usb uclu kablosu oldugundan ben bu kablolari kullanmadim ama galiba genelde piyasada satilan mp3 player lar dusunulmus.

urun cok kaliteli olmasa da fazla isinmadan calisan duzgun bir cihaz. bu fiyatlara her eve lazim.
  • 29.06.2008 13:53
kadirche 5 sipariş | 3 yorum | Yorum Detay i-pod shuffle için uygun değil geçtiğimiz sefer iki tane aldım.
nw-e003f mp3 çaları sorunsuz şarj ediyor.
ancak i-pod shuffle'ı şarj etmedi...
  • 29.06.2008 13:19
ebanger 13 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay USB tamam işte dostum sende bu aparattan alıp usb girişi buna bağlıcaksın çok rahat kullanabilirsin kolay gelsin.
  • 29.06.2008 12:43
abcabc 0 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay Bilgisi olan?? Ya benim de böyle bir cihaza ihtiyacım var, ama benim mp3 player biraz farklı. Samsung yp u3 kullanıyorum. Ara kablo olmadan direk aynı bir flash bellek gibi bilgisayara takılıyor. Ama ben bilgisayar olmadan şarj etmek istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • 29.06.2008 12:38
nikolatesla 17 sipariş | 6 yorum | Yorum Detay Fena Değil İ-Phone için böylebir ürüne ihtiyacım vardı zaten.Teşekkürler...
  • 29.06.2008 12:07
erkanist 94 sipariş | 217 yorum | Yorum Detay :D I Love Bitenekadar by Frank Sinatra :))