• >
  • 2 Adet WC Kugel Antibakteriyel Tuvalet Temizlik Topu
Mükemmel (3)
75 %
Çok İyi
0 %
İyi
0 %
Fena Değil (1)
25 %
Çok Kötü
0 %
Ortalama Puan
5
7,90 TL
120 TL ve üzeri alışverişlerde Kargo BEDAVA Hızlı Teslimat
  • 19.01.2015 09:44
yucelcelik 136 sipariş | 201 yorum | Yorum Detay kaliteli ve kullanışlı bir ürün. tavsiye ederim.
  • 28.10.2014 20:11
ccoskun 32 sipariş | 9 yorum | Yorum Detay beğenemedim.
  • 13.10.2014 11:27
guest_1333851 1 sipariş | 2 yorum | Yorum Detay DAHA YENİ KULLANMAYA BAŞLADIM İLERLEYEN ZAMANLARDA DAHA NET OLARAK FİKRİMİ SÖYLEYEBİLİRİM AMA GÜZEL BİR ÜRÜN DENEMELİSİNİZ
  • 20.05.2014 11:37
okiyuki 4 sipariş | 7 yorum | Yorum Detay Kullanışlı ve uzun süre kalıcılığı ile uygun fiyatlı bir ürün.
  • 09.11.2013 12:40
priaphos 132 sipariş | 20 yorum | Yorum Detay çok memnunum...teşekkürler ...
  • 22.02.2012 13:47
speedym 56 sipariş | 2 yorum | Yorum Detay Faydasız Ürünü ilk birkaç kullanımda işe yarar zannediyorsunuz. Daha sonra içinde köpük yapan her neyse bitiyor. Şu an tertemiz su geliyor rezervuar haznesinden. Memnun değilim.
  • 08.02.2012 22:51
Prens_Survivor 8 sipariş | 3 yorum | Yorum Detay Kaç adet 1inimi yoksa 2sinimi sorusunu bende soruyorum?
  • 01.02.2012 11:46
haydar14 22 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay soru sifon içine 1 adet mi top atıyoruz.yoksa 2 topu beraber mi atmak gerekir?tesekkurler.
  • 26.01.2012 21:07
omenya 27 sipariş | 30 yorum | Yorum Detay koku vermiyor ben bu ürünü kullanıyorum. hijyenik olduğu doğru. çünkü her sifonu çektiğinizde klozetinizin içinde köpükler oluşuyor. ama hiç koku vermiyor.
  • 26.01.2012 00:09
catasoy 66 sipariş | 8 yorum | Yorum Detay İki mi Bir mi? 1 sette 2 adet top çıkıyor. Birisini mi yoksa her ikisini mi sifon haznesine atıyoruz?
  • 25.01.2012 17:26
omenya 27 sipariş | 30 yorum | Yorum Detay tam koku vermiyor ürünü kullanan biri olarak almak isteyenlere bilgi vermek istiyorum. hijyen sağladığı doğru. çünkü sifonu çektikten sonra klozetinizin içinde sanki detarjan dökmüşsünüz gibi köpük oluşuyor. fiyatı çok uygun, üstelik iki tane. fakat koku için tam çözüm değil, pek koku vermiyor.. .
  • 21.01.2012 12:12
LaryBird 0 sipariş | 2915 yorum | Yorum Detay Fiyat 17,30 TL

http://www.hepsiburada.com/Liste/lopta-do-toalety-antibakteriyel-tuvalet-temizlik-topu/productDetails.aspx?productId=zygoklopta&categoryId=28002868