• >
  • Soğuk Sıcak Göz Terapi Maskesi
Soğuk Sıcak Göz Terapi Maskesi
6,90 TL 12,90 TL | % 47 Avantaj
Mükemmel (3)
38 %
Çok İyi (2)
25 %
İyi (1)
13 %
Fena Değil (1)
13 %
Çok Kötü (1)
13 %
Ortalama Puan
4
6,90 TL
içinde sipariş verirseniz bugün kargoda.
120 TL ve üzeri alışverişlerde Kargo BEDAVA Bugün Kargoda
  • 13.12.2014 10:39
hilalerkann 14 sipariş | 2 yorum | Yorum Detay en beğendiğim ürünler arasında gece yatarken kullandım ve çok beğendim üstelik yanında normal göz bandı da gelmiş çok teşekkür ediyorum. yalnız bana gelen ürün fotoğraftaki gibi maske şeklinde değil, açıklık yok daire şeklinde ve direkt gözün üstüne geliyor ve böyle olmasından daha çok memnun kaldım. tamamen İYİ Kİ ALMIŞIM dediğim bir ürün.
  • 02.07.2014 10:51
drakula06 73 sipariş | 46 yorum | Yorum Detay Çok kullanışlı, başarılı, tavsiye ederim.
  • 04.06.2014 11:41
Silva 49 sipariş | 13 yorum | Yorum Detay buzdolabında kullanacağım zamanı bekliyor
  • 25.12.2013 23:11
eray180 3 sipariş | 5 yorum | Yorum Detay bilgisayar sektöründe çalıştığım için göz aprısı problemim çok var. işe yarıyor
  • 22.12.2013 17:30
markadeniz 34 sipariş | 21 yorum | Yorum Detay Hiç kullanmadım ama iyi olacağını düşünüyorum.
  • 09.10.2013 08:30
newclara 6 sipariş | 7 yorum | Yorum Detay gayet güzel mucizeler beklemeyin ama ben genelde hep soguk kullandım ama donmuş koyamıyorum gözüme onun için buzdolabında alt bölümde tutuyorum işe yarıyor baya
  • 06.08.2013 16:16
akuner 92 sipariş | 82 yorum | Yorum Detay Rahatlatıcı.
  • 11.01.2013 22:59
guest_1107705 2 sipariş | 5 yorum | Yorum Detay BEN BU URUNDEN ALDIM BUZDOLAIBINDA ACIL DURUM MIGREN ATAKLARIM ICIN BEKLETIYORUM YALNIZ LASTIGI BIRAZ KISA KAFAMA SIGMADI BENDE DEGISTIRMEK ZORUNDA KALDIM
  • 06.03.2012 18:34
guest1_H1202281331 18 sipariş | 4 yorum | Yorum Detay başarılı Kesin almanız gereken ürünlerden biri değil ama yatmadan önce sıcak olarak uygulayınca insanı rahatlatıyor ve uykusunu getiriyor. Soğuk olarak denemedim ama kısacası başarılı bir ürün, vaadettiklerini yerine getiriyor.
  • 11.02.2012 23:45
sevo13 14 sipariş | 17 yorum | Yorum Detay fena değil ürünü göz şişkinliği ve torbaları için aldım.Ama daha bir etkisini görmedim.daha çok üşümeme sebep oldu galiba ara verdim tekrar soğuk olarak kullanıcam
  • 13.01.2012 17:10
csw33 19 sipariş | 6 yorum | Yorum Detay rahat bir uykuuu çok dinlendirici bayıldım..yeşil geldi bana..takıp uyuyorum gece suyu eriyince çıkmış oluyor gözümden...
  • 08.12.2011 18:57
sifa 19 sipariş | 3 yorum | Yorum Detay muhteşem kendim için almıştım aslında ama farklı bir işe yaradı kızım geldigi gün 39 derece ateşle yanıyordu direk dolaba koyup soguttum ıslak bez yerine bunu uyguladım kesinlikle işe yarıyor ...
  • 25.09.2011 00:32
damladamla 2 sipariş | 1 yorum | Yorum Detay güzel ürünü yeni aldım sıcak olarak henüz kullanmadım ama soğuk olaraf kullandım ben beğendim dinlendiriyo göz çevresindek i kzarıklığı sabahları çökmüşlüğü alıyor
  • 20.08.2011 02:56
yazilimcionline 22 sipariş | 14 yorum | Yorum Detay içimi okudunuz Vallaha tam 2 haftadır bu ürünü sayıklıyordum:) . Doktor soğuk kompress yapmam için tavsiyede bulunmuştu bana gözlerimdeki damarlanma için. Fakat Eskişehirde büyük soğuk kompressler haricinde göz ürünü hiç bulamadım. İnternettede her yerde çok pahalı. Heme 2 adet sipariş veriyorum. Çok teşekkürler :)
  • 19.08.2011 12:07
LaryBird 0 sipariş | 2915 yorum | Yorum Detay Fiyat 22.50 TL
http://www.binbirmarka.com/?urun-110762-Sicak-veya-Soguk-Uygulanabilen-Goz-Maskesi-Kompres.html